Andlig healing personligt möte

Denna healingform skiljer sig från mer ordinär, västerländsk då healern i denna tar hjälp av sitt andliga team för att få veta vad klienten behöver och mer fungerar som en kanal för den helande förmågan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form. Jag får information om personen under dessa sessioner som jag sedan delger till kunden.

Då du kommer till mig i min lokal så inleder vi med ett kort samtal för att se vad du befinner dig just nu, sedan bjuds du att ligger du skönt på min behandlingsbänk under mjuka filtar som värms upp vintertid. Vid fysisk behandling varierar tillvägagångssättet och ibland är det handpåläggning, ibland healas auran och ibland både och. Även andra redskap som till exempel soundhealing, kristaller, trumresor, toning och rökelser används om det känns bekvämt för kunden.

Efter avslutad behandling har vi ett återkopplande samtal över en kopp te där jag delger kunden allt jag fick till mig under tiden samt att vi kikar på eventuella åtgärder.

750 kr/behandling eller boka och betala för två behandlingar direkt för 1250 :- för båda.

Vill du boka två samtidigt så finns det erbjudandet som ett Värdekort på min Boka Direkt-sida. Annars går det också bra att maila mig på info@lyckobacken.se

Andlig distanshealing

Andlig healing skiljer sig från mer ordinär, västerländsk då healern i denna tar hjälp av sitt andliga team för att få veta vad klienten behöver och mer fungerar som en kanal för den helande kraften och läkande förmågan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form. Jag får information om klienten under dessa sessioner som jag sedan delger till kunden.

Vid distanshealing kommer vi överens om ett klockslag och datum då du lägger dig skönt tillrätta på en plats som känns trygg och bekväm för dig och gör det mysigt med t.ex en pläd, varma sockor, tända ljus och avslappnande musik innan jag sänder healingen från mitt hem Lyckobacken. Efter avslutad behandling skriver jag ner allt jag fick till mig och dessa anteckningar mailar jag sedan till kunden.

En behandling tar ca 25 min och sedan skriver jag ner allt. Ca 30 min efter avslutad behandling får kunden mailet med all info.
Bokar man och betalar för 2 behandlingar samtidigt betalar man endast 1250 kr istället för 750 kr st. Vill du boka två samtidigt, maila mig på info@lyckobacken.se