Utlåtanden

Fler utlåtanden uppdateras kontinuerligt på min Instagramsida i Stories-mappen Omdömen, samt under Betyg & omdömenBoka Direktsidan. Välkommen dit!

Tack för att du öppnade ditt företag! Jag hittade dig på Instagram och tog kontakt och det är så fantastiskt hur det har ändrat mitt liv. Nu är jag inte bara mer medveten om hur maten jag stoppar i mig påverkar mig men också hur vad jag tänker och säger och väljer att agera/re-agera eller inte agera är avgörande.

Tack än en gång – det var meningen att våra vägar skulle korsas! Kram!

/ Jenny Hansson

Stort tack Malin!

Du hjälper mig att lita på mina egna känslor och vidareutveckla mina tankar och intuitiva förnimmelser! Du får mig också på sätt och vis att se saker på ett lite annat sätt som hjälper mig att förhålla mig till faktum och se fler och fler nyanser.

Kram!

/ Ellinor

Tack så mycket!! Mycket tänkvärt och gripande att läsa. Jag blev riktigt rörd över att du gav mig distanshealingen och tacksam! Jag känner stor skillnad på min aura. Den är starkare och jag känner mer kraft redan. Jag är så glad och tacksam att jag kontaktade dig. Det blir nog ett före och efter faktiskt.

Allt gott till dig!

Stor varm kram,
Camilla

Hej! Och hjärtligt tack för din guidning – det känns genast lugnare och mer logiskt! Jag återkommer snart!

Kram Josefin

Tack Malin! Det känns som en karamell jag måste suga lite på. Allt du sa stämmer så väl. Känner hur livet puttrar och gryr och snart är det dags. Känner hur jag är i en fas när mycket händer, med mig själv och runtomkring. Som att jag ser allt mycket klarare än på länge. Både skrämmande och otroligt härligt. Malin, du har en gåva! Tusen tack igen!

Varma hälsningar,

Jenny

Fina Malin! Tack! Jag förundras över hur klok du är och känner vördnad inför din kraft. Jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet och glädje inför vår kontakt. Tack snälla för att du är du och för allt gott du för med dig!

Tusentals kramar
/ Lotta

Och tack för en otroligt intressant regression! Det du härleder till mitt nuvarande liv känns väldigt träffsäkert och jag häpnar än en gång över din otroliga förmåga. Varma kramar!

/ Ida-Josefin

Tack än en gång för en otroligt kraftfull guidning! Jag brast ut i tårar då jag läste det eftersom det var så känslosamt allting. Tack – din begåvning är stor och min respekt för den ännu större!

/ Jennifer

Tack för ditt svar! Som vanligt så infinner sig ett slags lugn och en bekräftelse på att jag måste börja lita på min egen känsla eftersom den finns där av en anledning. Tack för att du hjälper mig att förstå mig själv!

/ Ulrika

Jag är så tacksam över att få inaikt och hjälp av dig. Det betyder oerhört mycket!

/ Hélène

Om du visste hur rätt du har i allt! Oj, oj, oj…

Varma kramar!

/ Marianne