Kurser & workshops

Jag erbjuder flertalet mini-events under året som du enklast tar del av genom att följa mig på mina sociala medier eller genom att hålla koll på Boka Direkt-sidan. Vad sägs t.ex om en kristallkurs, en helig chaga-ceremoni eller meditationskvällar med olika teman? Min populära ceremoni där vi stänger ner året eller heldagen där bara kvinnor samlas för att återta kraften rekommenderas varmt. Eller vill du kanske komma och tillbringa en dag i stillhet och total tystnad? I så fall är mina tysta retreats något för dig.

På senare tid har Reikin fått växa sig allt större, och nu håller jag kurser där jag lär andra denna fantastiska läkekonst, läs mer här eller under Reiki-healing på min Boka Direkt-sida.

Jag älskar att få komponera ihop speciella tillfällen med specifika fokusområden, och under åren har jag samlat på mig en diger inspirationsbank som jag gladeligen delar med mig av – tillsammans växer vi oss starka!

Andra exempel på saker jag erbjuder kan vara ceremonier som följer månfaserna eller de olika årstiderna (vintersolstånd/vårdagjämning etc.) eller tema-meditationer, heldagsworkshops eller olika retreats. Jag håller i Despacho-tacksamhetsceremonier & ritualer för att manifestera olika önskningar i våra liv. Dessa går lika bra att boka in ensam som att vänta in ett tillfälle i grupp. Kontakta mig så löser vi det.

Kurser

Årshjulets 8 delar

Jag har länge lockats av druidernas & wiccanernas sätt att jobba enligt de cykler som naturen erbjuder i ett s.k ’wheel of the year’, alltså ett årshjul. Likväl som jag intresserats av det så lockas jag något oerhört av mina egna rötter och den andlighet som i århundraden ägt rum på våra breddgrader; våra fornnordiska traditioner, de gudar & gudinnor våra förfäder- & mödrar tillbett & dyrkat, de kristaller som går att finna djupt i myllan här i våra skogar, och den naturmagi som utövats i våra skogar. Jag tror starkt på att man ska gräva där man står, och under denna kurs i 8 delar fördelade på ett år kommer vi att göra det. Vi kommer att följa vårt egna årshjul och kommer vid varje träff att prata om den aktuella fas vi befinner oss i, meditera tillsammans, utföra ceremonier & riter och dela nära & äkta samtal i cirkel.

Min förhoppning är att vi ska kunna både se och läka de sår vi burit med oss i flera generationer, och kunna belysa hur de påverkat, hindrat men också främjat oss i detta liv. Vi måste medvetandegöra vårt mörker för att finna vårt ljus.

Mer info om detta helt nya koncept kommer längre fram – håll utkik här och på sociala medier!

Red Tent Circle – tillfälligt vilande

Varje höst startar jag upp ännu en grupp av mitt populära kvinnokoncept som jag kallar Red Tent Circle. Ett program innehållandes 13 olika träffar under ett års tid i samband med fullmånen där vi skapar, jobbar med oss själva, växer och lyfter varandra. Något alldeles unikt i sitt slag då det sträcker sig under så lång tid och varje tillfälle innehåller ett workshop-moment. Detta är för dig som är redo att ta den plats som är din och som vill ändra historiens vingslag och se hur högt dina egna vingar bär! Kontakta mig för att få utförligare info om kursens utformning samt hålltider mm. Varmt välkommen att skapa magi tillsammans med oss – är DU redo?

Har du frågor kring kurser & workshops, eller egna önskemål – kontakta mig!


Boka kurser & workshops här

Har du en idé om något du skulle vilja genomföra med kompisgänget, på en baby-shower, på möhippan, vid 50-årsfirandet, kollegorna på jobbet, grannarna eller kanske ‘syjuntan’?

Kontakta mig via Kontaktformuläret så skräddarsyr vi tillsammans ett paket för just er!

Varmt välkommen till en spännande resa i ditt inre!