Kurser/workshops

Förutom nedanstående planeras även bl a för en vägledd meditationskurs där vi under några träffar går igenom olika meditationstekniker, andningsövningar och avslappningsmetoder.
Jag jobbar också på en kurs i att affirmera och påverka sina tankar samt en andlig distanskurs om bl a kristaller, meditation, andligt team och skyddsänglar.

Min intention med dessa tillfällen är att det ska vara en helhetsupplevelse för både kropp, själ, tanke och gom. Jag förenar andlighet med skratt och skoj men också allvar och djup. Jag bjuder på mig själv, den resa jag gjort för att komma hit där jag är idag samt något gott att inmundiga vid alla tillfällen. Självklart finns möjlighet att ställa frågor om vad som helst i samband med dessa träffar.

Minimum antal deltagare för att varje tillfälle ska bli av är minst 5 st./gång. Då varje tillfälle nått minst önskat antal med deltagare mailar jag ut faktura + övrig info.

Kurser

Red Tent Circle

Varje höst startar jag upp ännu en grupp av mitt populära kvinnokoncept som jag kallar Red Tent Circle. Ett program innehållandes 13 olika träffar under ett års tid i samband med fullmånen där vi skapar, jobbar med os själva, växer och lyfter varandra. Något alldeles unikt i sitt slag då det sträcker sig under så lång tid och varje tillfälle innehåller ett workshop-moment. Detta är för dig som är redo att ta den plats som är din och som vill ändra historiens vingslag och se hur högt dina egna vingar bär! Kontakta mig för att få utförligare info om kursens utformning samt hålltider mm. Varmt välkommen att skapa magi tillsammans med oss – är DU redo?

Andlig introduktion med Malin – hemma hos dig eller i min lokal

Denna trivsamma inspirations- och introduktionskväll håller vi i min lokal eller hemma hos någon av er! Bjud in kompisarna, grannarna eller familjen hem till dig och baka nå’t gott så kommer jag med mina andar, spåkort och kristaller dit ni önskar eller så kommer ni till mig.

Kvällen inleds med att jag berättar om vad jag gör och om min resa dit jag är idag. Sedan går vi laget runt och drar kort och pratar kring det samt att jag känner in andar/ev. anhöriga/skyddsänglar/guider/kraftdjur hos varje deltagare. Under tiden samtalar vi kring det som framkommer och runt de frågor ni har. Vi avslutar med lite gemensam meditation där jag också går runt och ger healing till de medverkande.

Pris 500 :-/pers i min lokal och 450 :-/pers om jag åker ut till er (tillägg på 18 :-/mil i reseersättning samt 100 :-/halvtimme i transportkostnad tillkommer per tillfälle om jag åker ut till kund). Är man minsta antalet deltagare (minst 5 st.) blir detta alltså avsevärt billigare än att boka en ensam session med mig som kostar från 600 kr.

BOKA genom att klicka här!

Har du en idé om något du skulle vilja genomföra med kompisgänget, på möhippan, vid 50-årsfirandet, kollegorna på jobbet, grannarna eller ‘syjuntan’?

Kontakta mig via Kontaktformuläret så skräddarsyr vi tillsammans ett paket för just er!

Varmt välkommen till en spännande resa i ditt inre!

Stäng meny