Behandlingar/tjänster

Under respektive sida finns mer utförlig info och prislista över mina aktuella behandlingar. Jag jobbar som andlig och intuitiv ljusarbetare och healer så det enda jag får till mig och ber om från andevärlden är positiva saker. Jag förmedlar aldrig negativa budskap, dödsbud eller påbud om allvarliga sjukdomar helt enkelt för att jag aldrig får till mig det om mina klienter.

Min intention är att ni kunder ska känna er lugna, positivt laddade och förväntansfulla efter en session eller behandling hos mig!

Själslig 2.0

I denna härliga kombo blandar vi det bästa av allt jag erbjuder i en två timmar lång behandling!

Själslig 2.0

Denna behandling kan endast utföras på plats i min lokal vid ett personligt möte.

Andlig healing

Upplev läkning i sin renaste form med andling healing. Denna healingform skiljer sig från mer ordinär healing då tar hjälp av andevärlden för att få veta vad klienten behöver.

Andlig healing

Andlig healing kan du få antingen genom personliga möten på plats i min lokal eller på distans. finns även till rabatterat pris om du bokar fler än en behandling.

Regression/tidigare liv

Denna tjänst är till för alla som söker svar på varför vissa händelser, personer eller relationer i detta liv egentligen existerar eller kanske hela tiden upprepar sig.

Regression/tidigare liv

Du kommer att få en utförliga förklaringar vad som kan vara viktigt att bära med dig och vad du kan dra för lärdom av det i detta liv.

Intuitiv guidning

Intuitiv guidning är en bra, vägledande session för dig som önskar bena ut speciella händelser, frågor eller delar av ditt liv.

Intuitiv guidning

Inget krävs av klienten mer än att jag behöver bli medveten om problemet/en; endera mer övergripande eller genom specifika frågor.

Guidade meditationer

Varje meditation är guidad och du behöver ingen tidigare kunskap för att tillgodogöra dig den inre resan mot avslappning och harmoni som meditationen ger.

Guidade meditationer

Säljs via mail för en engångssumma som ljudfil i mp3-format på ca. 15 – 45 min. beroende på meditation.

Kraftdjur,
skyddsängel/guide

Genom djup meditation använder jag min intuition och kanaliserar fram just din personliga skyddsängel/guide eller ditt kraftdjur.

Kraftdjur,
skyddsängel/guide

Det som kommer till mig skriver jag ner och mailar till dig så att du kan lära känna din skyddsängel/guide eller kraftdjur. Denna behandling går endast att boka på distans.

Jag har självfallet full tystnadsplikt och för inga journaler. Kom ihåg att det arbete jag utför/tjänster jag tillhandahåller endast kan ses som en komplementär metod och att det alltid är bäst att konsultera fackmannamässig vård vid behov.