Kontakt

För att boka tid för en behandling, köpa någon av mina varor eller komma i kontakt med mig på annat sätt, fyll i alla fält i kontaktformuläret,  maila till info@lyckobacken.se eller gör en bokning direkt hos Boka direkt.

Jag utför både behandlingar på distans via mail och i min lokal på Tjänstemannagatan 1, två trappor upp, på Brux-området, endast ett par minuter från Örnsköldsviks centrum. All info som du behöver för att boka tid online finns här på hemsidan.

Jag tillverkar och säljer också en del produkter, de flesta med grunden i det jag och min familj odlar hemma på Lyckobacken. vad sägs om en lugnande energiolja, en kopp välgörande te eller rökese för dina allra heligaste cermonier? Jag har också tillverkat en orakellek med vackra foton från mina exkursioner och budskap jag kanaliserat ner. Allt går att skicka med inrikes post i Sverige.

Prisuppgift finns angivet under varje enskild behandling/tjänst på Behandlingar & tjänster. Jag tillämpar förskottsbetalning via distansbehandlingar så pengarna ska vara tillhanda innan en behandling/tjänst utförs (eller en vara skickas), endera genom betalning till bankgiro, Plusgiro, via Swish 1230631341 eller via Klarna Checkout.

Företaget innehar F-skatt och tillämpar full sekretess. Jag för inga journaler.

Här finns jag:

Lyckobackens levAnde
Tjänstemannagatan 1, 2 tr
892 50 Domsjö

Kontaktformuläret

Om du väljer vilken behandling du vill boka i rullmenyn nedan har jag möjlighet att svara dig ännu snabbare.
Varmt välkommen!

Stäng meny