Kontakt

För att boka tid för en behandling, köpa någon av mina varor eller komma i kontakt med mig på annat sätt, fyll i alla fält i kontaktformuläret, maila till info@lyckobacken.se eller gör en bokning direkt hos Boka Direkt.

Jag utför både behandlingar på distans via mail och i min lokal på Tjänstemannagatan 1, två trappor upp under takåsarna, inne på High Coast Innovation Park-området, f.d Brux-området, endast ett par minuter från Örnsköldsviks centrum. All info som du behöver för att boka tid online finns här på hemsidan.

Jag tillverkar och säljer också en del produkter, de flesta med grunden i det jag och min familj odlar hemma på Lyckobacken. Det populäraste jag erbjuder är mitt svenska alternativ till Palo Santo; tjärstickor, men jag säljer också en hel del etiskt utvunna kristaller i min lilla butik. Eller vad sägs om en lugnande energiolja, en kopp välgörande te eller rökelse för dina allra heligaste ceremonier? Kanske en kopp lugnande högtidsdryck med rå kakao & hemodlade örter, eller en vacker anteckningsbok för ditt allra innersta kan vara något? Jag har också tillverkat en orakellek med vackra foton från mina exkursioner och budskap jag kanaliserat ner, samt jobbar för fullt på en bok. Allt går att skicka med inrikes post i Sverige.

Prisuppgift finns angivet under varje enskild behandling/tjänst i samband med bokning. Jag tillämpar förskottsbetalning via distansbehandlingar så pengarna ska vara tillhanda innan en behandling/tjänst utförs (eller en vara skickas), endera genom betalning till bankgiro, Plusgiro eller via Swish 123 533 45 78.

Företaget är en del av Lyckobacken AB och innehar F-skatt, är momspliktigat och ansvarsförsäkrat. Jag och tillämpar självfallet sekretess och för inga journaler.

Här finns jag:

Lyckobackens levAnde
Tjänstemannagatan 1, 2 tr
892 50 Domsjö

Kontaktformuläret

Om du väljer vilken behandling du vill boka i rullmenyn nedan har jag möjlighet att svara dig ännu snabbare.
Varmt välkommen!