Utlåtanden

Fler utlåtanden uppdateras kontinuerligt på min Instagramsida i Stories-mappen Kundutlåtanden. Välkommen dit!

Malin! Du berör på fler plan och nivåer än jag kan beskriva. Du besitter fantastiska förmågor och det känns som en gåva att ha ‘mött’ dig! Du har förändrat mitt liv och mig som person på ett sånt djupt sätt att det är livs-bestående. Tack är inte tillräckligt för att beskriva vad jag känner inom mig just nu. Jag hör snart av mig igen!

Kram Jenny

Jag vänder mig till dig gång på gång då jag känner att jag verkligen litar på dig vid det här laget och vet att du om någon är ärlig och rak i dina svar. Du lindar inte in detaljerna i nåt sockersött lull utan du säger som det är och det behöver jag. Tack!

Johanna

Det här var verkligen pricksäkert ända in i själen – tack snälla! Jag är så tacksam för varenda ord!

Vänligen,

Malin

Tack snälla Malin! Det är så mycket av det du skriver som stämmer och det är så skönt att få bekräftelse på allt!

Kram Sandra

Jag vill att du ska veta att jag kände mig annorlunda redan dagen efter vår session. Du har väckt något nytt i mig och jag ser med spänning fram emot vart det kommer att föra mig. Tack!

/Elisabet

Hej Malin! Tusen tack för detta! Det du sett och förmedlat tar jag till mig med öppna armar och jag kan känna igen mig i precis allt du skriver. Min spirituella resa har just börjat och jag kommer självklart vända mig till dig igen för vidare guidning.

Vänligen, Sara

Tack snälla Malin! Jag rekommenderar dig starkt till alla som söker ett medium för healing, regression, spådom eller guidning!

/ Agneta

Tack Malin för din tydliga guidning! Mycket träffande, stämmer och förklarar en hel del. Nu är det upp till mej att ta itu med saker och försöka ”bena ut”.

Stor kram Ros-Marie

Tack snälla Malin för all hjälp! Mina djur mår nu bättre än nånsin! Jag återkommer senare i höst för att ta hand om mig, då är det min tur!

Stor kram från Mariah!

Att läsa om mitt kraftdjur fick mig att le och känna att de budskap den kom med är så rätt och att läsa om min guide fick mig att börja gråta av tacksamhet, lycka och innerlig glädje och jag gråter fortfarande!

Jag känner mig mer än lite överväldigad just nu, och så vansinnigt tacksam över att jag hittat dig, fina människa, att kunna vända mig till. Jag är en lyckligt lottad människa!

Tack än en gång!

Kram Sarah

Tack så oerhört mycket för din guidning som vanligt så träffar du rätt och jag har också kännt exakt det du fick till dig.

Tack för att du finns!

Kram Marita

Hej Malin! TACK för allt du har skickat mig!! Jag har precis läst igenom det och det känns som om du träffat rakt i hjärtat på mig. Vi hörs snart igen, det är jag säker på!

Kramar Maria