Reikihealing personligt möte

Reikihealing är en uråldrig gammal energibehandling som härstammar från Japan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form, och under den djupt avslappnande behandlingen aktiveras kroppens egna förmåga till självläkning. Man brukar säga att reiki inte kan beskrivas utan måste upplevas och det håller jag med om till fullo!        I novemeber 2020 avslutade jag min reikiutbildning och är nu fullfjädrad reikihealer i steg 1 & 2, men också i fördjupningskursen ART (Advanced Reiki Training). Det gör mig noggrant diplomerad och djupt kvalificerad att utföra reiki både i personliga möten och på distans.

Då du kommer till mig i min lokal så inleder vi med ett kort samtal för att se vad du befinner dig just nu, sedan bjuds du att ligga skönt på min behandlingsbänk under mjuka filtar som värmts upp för att ge djupare avslappning. Under behandlingen varierar tillvägagångssättet, och ibland är det handpåläggning ibland healas auran och ibland både och. Med lätta tryck & handrörelser aktiveras din kropp till att starta igång de processer som främjar ditt högsta välmående. Även andra redskap som till exempel soundhealing, kristaller, trumresor, oljor och rökelser används om det känns bekvämt för kunden. Efter avslutad behandling har vi ett återkopplande samtal över en kopp te där jag delger kunden allt jag fick till mig under tiden samt att vi kikar på eventuella åtgärder.

800 kr/behandling eller boka och betala för två behandlingar direkt för 1450 :- för båda. Vill du boka två samtidigt går det bra att maila mig på info@lyckobacken.se

Reiki är godkänt för friskvårdsbidrag av Skatteverket så har du bidrag kvar, prata med din arbetsgivare och boka en behandling hos mig. Välkommen!

Reikihealing

Reikihealing är en uråldrig gammal energibehandling som härstammar från Japan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form, och under den djupt avslappnande behandlingen aktiveras kroppens egna förmåga till självläkning. Man brukar säga att reiki inte kan beskrivas utan måste upplevas och det håller jag med om till fullo!

I novemeber 2020 avslutade jag min reikiutbildning och är nu fullfjädrad reikihealer i steg 1 & 2, men också i fördjupningskursen ART (Advanced Reiki Training). Det gör mig noggrant diplomerad och djupt kvalificerad att utföra reiki både i personliga möten och på distans.

Vid reikihealing på distans kommer vi överens om ett klockslag och datum då du lägger dig skönt tillrätta på en plats som känns trygg och bekväm för dig och gör det mysigt med t.ex en pläd, varma sockor, tända ljus och avslappnande musik innan jag sänder healingen från mitt hem Lyckobacken. Efter avslutad behandling skriver jag ner allt jag fick till mig och dessa anteckningar mailar jag sedan till kunden.

En behandling tar 30 min och sedan har jag en stund avsatt för skrivande. Ungefär 15  min efter avslutad behandling får kunden mailet med all info.
Bokar man och betalar för 2 behandlingar samtidigt betalar man endast 1150 kr istället för 650 kr st. Vill du boka två samtidigt går det bra att maila mig på info@lyckobacken.se

Reiki är godkänt för friskvårdsbidrag av Skatteverket så har du bidrag kvar, prata med din arbetsgivare och boka en behandling hos mig. Välkommen!