Reikihealing i personliga möten & på distans

Reikihealing är en uråldrig gammal energibehandling som härstammar från Japan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form, och under den djupt avslappnande behandlingen aktiveras kroppens egna förmåga till självläkning. Man brukar säga att Reiki inte kan beskrivas utan måste upplevas och det håller jag med om till fullo!       

I novemeber 2020 avslutade jag min Reikiutbildning (i steg 1 & 2, men också i fördjupningskursen ART, Advanced Reiki Training), och i oktober 2022 blev jag legitimerad Reiki Master vilket ger mig rätt att inte bara utöva Reiki utan också lära ut det till andra i egenskap av Reiki Master Teacher.

Då du kommer till mig i min lokal för Reiki i personliga möten så inleder vi med ett kort samtal för att se vad du befinner dig just nu, sedan bjuds du att ligga skönt på min behandlingsbänk under mjuka filtar som värmts upp för att ge djupare avslappning. Under behandlingen varierar tillvägagångssättet, ibland är det handpåläggning, ibland helas auran, och ibland både och. Med lätta tryck- & handrörelser aktiveras din kropp till att starta igång de processer som främjar ditt högsta välmående. Även andra redskap som till exempel soundhealing, kristaller, trumresor, oljor och rökelser används om det känns bekvämt för kunden. Efter avslutad behandling har vi ett återkopplande samtal över en kopp te för att du mjukt ska kunna färdas från vilan tillbaka till verkligheten igen.

Då delger jag också kunden det jag fick till mig under tiden, lyssnar in till din upplevelse samt att vi kikar på eventuella åtgärder.

Jag erbjuder flera olika, unika Reikibehandlingar, såsom par-Reiki, Reiki med energirening, en lyxig all inclusive-behandling, Reiki med healingceremoni och Reiki för att läka sår från tidigare liv & äldre generationer. Nya tillskott bland behandlingarna är Reiki under pågående cancerbehandling – en mjuk & djupt avslappnande session med fokus på lugn, vila & återhämtning, dessutom till ett kraftigt rabatterat pris för att du ska kunna komma fler gånger under din pågående behandling, samt Reiki för barn & ungdomar – en specialanpassad session för ungdomar upp till 16 år..

Dessa finns noggrant beskrivna på Boka Direkt-sidan under fliken Reiki-healing.

Vid Reikihealing på distans kommer vi överens om ett klockslag och datum då du lägger dig skönt tillrätta på en plats som känns trygg och bekväm för dig, och gör det mysigt med t.ex en pläd, varma sockor, tända ljus och avslappnande musik innan jag sänder healingen från mitt hem Lyckobacken eller min lokal i utkanten av Örnsköldsvik.

Efter avslutad behandling skriver jag ner allt jag fick till mig och dessa anteckningar mailar jag sedan till kunden. En behandling tar 30 min och sedan har jag en stund avsatt för skrivande. Ungefär 15  min efter avslutad behandling får kunden mailet med all info.

Reiki är godkänt för friskvårdsbidrag av Skatteverket så har du bidrag kvar, prata med din arbetsgivare och boka en behandling hos mig.

Varmt välkommen!

Reiki-kurser

Reikihealing är en uråldrig gammal energibehandling som härstammar från Japan. Den har sina rötter i shintoismen och shamanismen, och återupptäcktes igen på 1920-talet och det var då den fick sitt stora genombrott i mer modern tid. Den går att utföra både på distans och i fysisk form, och under den djupt avslappnande behandlingen aktiveras kroppens egna förmåga till självläkning. Reiki är mild & skonsam men kraftfull & effektiv. Den löser upp blockeringar, skänker insikt, bringar klarhet i livet, och lindrar vid t.ex sömnsvårigheter, ångest & oro. Man brukar säga att Reiki inte kan beskrivas utan måste upplevas och det håller jag med om till fullo!

Sedan oktober 2022 är jag utbildad, licenserad Reiki Master vilket ger mig rätt att undervisa och lära ut Reikikonsten till andra. Sedan mitt första möte med Reikin i Shoden har jag delat vidare många hundratals behandlingar både själ mot själ på distans och hjäera mot hjärta i personliga möten, och varje gång är lika spännande & givande, varje gång lär jag mig något nytt.

Reiki steg 1 kallas Shoden, medan steg 2 kallas Okuden. I steg 3, Shinpiden, lär man sig masterkunskaperna. Det finns också en fördjupningskurs, ART – Advanced Reiki Training – och självfallet har jag genomgått även fördjupningskursen; allt för att kunna bistå er med så mycket fördjupad kunskap som möjligt.

Shoden, Okuden & ART är alla 2-dagars kurser som äger rum en helg lör – sön i min mysiga lokal alldeles i utkanten av lilla kustpärlan Örnsköldsvik. Lokalen ligger nära både tåg- & busstationer, samt flera av stadens hotell & vandrarhem. Det är sedan lämpligt gångavstånd till mig från stadskärnan, vid dåligt väder ordnar jag med upphämtning.

För att gå ART krävs att man gått steg 1 & 2, och har man gått något steg hos någon annan Master vill jag att vi har ett litet samtal per telefon innan så att jag ser att kunskapen finns för att gå vidare.

ART & Masterklassen Shinpiden (som sträcker sig tors – sön) är till för de som önskar fördjupa sin kunskap inom Reiki. För att gå Master hos mig krävs att man gått ART.

Vid varje kurstillfälle får endast 6 deltagare medverka, detta för att jag ska kunna finnas där för er alla och verkligen se till att ni får ut mesta möjliga av era utbildningsdagar.

Jag genomför även Reiki-återinitieringar till dig som utbildade dig för länge sedan och kanske känner att en påfyllnad behövs. Det sker i ett personligt 1:1-möte i Övik mellan oss två. Här förbehåller jag mig dock rätten att neka till en återinitiering om jag känner att inte rätt Reikiförkunskaper finns under samtalet vi har innan din resa till Övik.

Varmt välkommen till Norrland & Reiki på ett sätt du aldrig kommer att glömma!

’Malin är lika delar bliss & jävlar anamma, och det är HELT FANTASTISKT att gå kurs för henne! Det liknar inte något annat!’

’Att få möta Malin i Norrländska lugnet gav mig en djup & bestående förändring jag alltid kommer att bära med mig.*

’Att utbilda mig i Reiki hos Malin har gett livet en ny dimension – både yrkesmässigt och professionellt, och Malin har rätt då hon säger att det finns ett före & ett efter då det gäller Reiki!’

/ Deltagare på olika Reikikurser