Reikihealing på distans

Reikihealing är en uråldrig gammal energibehandling som härstammar från Japan. Den går att utföra både på distans och i fysisk form, och under den djupt avslappnande behandlingen aktiveras kroppens egna förmåga till självläkning. 

Man brukar säga att reiki inte kan beskrivas utan måste upplevas och det håller jag med om till fullo! I novemeber 2020 avslutar jag min reikiutbildning och är då fullfjädrad reikihealer även om jag redan nu, efter steg 1 & 2 är diplomerad att utföra reiki både i personliga möten och på distans.

Innan din behandling, som pågår 30 min, får du ett utförligt mail med saker som kan vara bra att tänka på både inför och efter din behandling, och efter avslutad session ägnar jag ca 15 min åt att skriva ner allt jag fick till mig under tiden jag delade reiki och det får du sedan via mail.

Vid distanshealing kommer vi överens om ett klockslag och datum då du lägger dig skönt tillrätta på en plats som känns trygg och bekväm för dig och gör det mysigt med t.ex en pläd, varma sockor, tända ljus och avslappnande musik innan jag sänder healingen.

Mikaela skriver om sin healing; ‘Tack Malin! Allt stämde! Fantastiskt! Jag kunde se dig och känna av dig och märkte verkligen hur du jobbade febrilt med hjärtat! Tack!!! Kan jag fortsätta boka behandlingar hos dig? Jag har tagit till mig alla dina råd och kommer att följa dem!’

650 kr/behandling eller boka och betala för två behandlingar direkt för 1150 :- för båda.

Vill du boka två samtidigt så finns det erbjudandet som ett Värdekort på min Boka Direkt-sida. Annars går det också bra att maila mig på info@lyckobacken.se