En annorlunda tid…

Välkommen tillbaka

Hej fina du,

Och jag hoppas du har haft en härlig sommar trots den annorlunda tid som omgärdar oss. Jag har haft en skön sommar med många & långa bad, men också utbildning i reikihealing. Jag är inte klar då jag kommer att gå det fördjupande steg 3 nu i november samt också Master-utbildningen under 2021, men jag är redan nu diplomerad att ge reiki både på distans och i personliga möten. Jag har redan hunnit ge ett tjugotal behandlingar i skrivande stund och jag är lika förbluffad varje gång över hur fantastisk reikin är. Att den fungerar! Jag hoppas att du vill prova på reiki hos mig, under hela september erbjuder jag reiki både på distans och hos mig i min lokal till rejält rabatterade priser. Kolla in min Boka Direkt för mer info och för att boka din tid.

Med anledning av Covid-19

Pga av rådande omständigheter så följer såklart även jag de rekommendationer som ges av de som vet bäst hur virus & pandemier bekämpas, så detta innebär att det i nuläget endast finns plats för halva antalet deltagare på kurser och events. Inför alla nya kunder så spritas ytor in och självklart tvättas och städas dem efter att kunden gått. Direkt då man kommer till mig tvättar & spritar man sina händer inne i mitt badrum och självfallet ses vi bara om både du och jag är helt friska och symptomfria!

Nyheter

Jag har lagt in en hel massa spännande events i höst, alla finns enkelt att boka på min Boka Direkt. Vad sägs om kristallkurs, meditationskvällar med olika teman eller ett tyst retreat? Det är bara några av de saker jag tänkt bjuda på, jag hoppas du hittar nåt som passar dig!

Under v 36 kommer hemsidan att genomgå vissa förändringar så om något är knas eller någon länk inte funkar, maila mig på info@lyckobacken.se så tar vi det därifrån så länge.

Jag hoppas att vi på ett eller annat sätt ses i höst, vare sig det blir öga mot öga eller virtuellt, och jag hoppas att du får gå en frisk höst till mötes!

Varmt välkommen till mig!

Kramalin