God jul & gott nytt år!

Kära nån, vilket förändringarnas år detta varit! Och nu är det snart dags att stänga det kapitlet och göra bokslut för de gångna 12 månaderna.

Jag kommer under januari endast att ta emot kunder på distans, med anledning av de rekommendationer som kom den 18e december att vi som kan jobba hemma ska det. Eftersom jag i viss mån kan det så drar jag mitt strå till stacken under januarimånad. Måndag 1 februari öppnar jag dock upp för personliga möten igen under samma premisser som innan, eftersom min lokal på 80 kvadratmeter erbjuder gott om plats för både dig och mig. Jag följer de basala hygienföreskrifterna och desinficerar kontaktytor mellan varje behandling. Varje möte hos mig, vare sig du är kund som vill shoppa eller klient som kommer på behandling, inleds med handtvätt + handsprit inne i mitt badrum med egen handduk för varje ny kund. Jag tillhandahåller också munskydd som vi båda använder just under behandlingsdelen då vi är närmare varandra, vid samtal innan och efter kan vi hålla gott avstånd ändå, och det erbjuder jag så länge rådande situation i Övik gör att det känns nödvändigt. Kurser, workshops och retreats är tills vidare uppskjutna tills mars – 21.

Eftersom endast tjänster på distans erbjuds under januari så har jag ett kraftigt rabatterat prisreiki på distans; 425 kr istället för 650 kr. Du behöver inte göra något i samband med bokning utan jag reglerar priser då jag skickar ut betalningsunderlaget till dig. Övriga behandlingar på distans, regression och intuitiv guidning, har också 10 % rabatt under januari. Detta gäller endast de tider som bokas för behandling i januari, du kan börja boka redan nu och boka tom. 31 januari. Tider som bokas in i februari kommer att ha ordinarie pris. OBS. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej presentkort.

Håll också utkik på Instagram där jag lägger ut om live-meditationer, ceremoniner online mm.

Ha ett välsignat vintersolstånd, glöm inte att tillåta dig att sjunka in i den vila som mörkret erbjuder, och ha en fantastisk jul!

Kramalin