Hej 2023…

…och välkommen nya förändringar!

Här har det hänt en hel del sedan sist, och jag tänkte att du kanske vill ta del av några av dem? Förutom att reikin växt och fått ta mer & mer plats, både privat och i mitt företagande, så har jag skalat ner regressionssessionerna både på distans och i personliga möten – helt enkelt för att de är så otroligt tidskrävande att jag måste prioritera tiden annorlunda. Dessa finns därför endast tillgängliga i ett fåtal tider framöver så ser vi tiden an.

Jag har dessutom i egenskap av Reiki Master börjat hålla kurser där jag utbildar andra i denna fantastiska läkekonst. Både level I, level II, fördjupningskursen ART samt Masterutbildningen level III finns nu tillgängliga för dig! Kanske är det just du som kommer till Norrland & Höga Kusten för en kurshelg i Örnsköldsvik? På min Boka Direkt-sida står allt att läsa, annars är jag endast ett mail bort – redo att svara på eventuella frågor eller funderingar. Du som gått minst level I har dessutom möjlighet att boka in dig på de reikicirklar jag lanserat nu i vår; under 5 tillfällen möts vi i min lokal och för en symbolisk summa får ni möjlighet att både ge & ta emot reiki under 60 min vardera innan vi avslutar med fika & eventuella frågor som dykt upp under kvällen eller sedan innan. Jag finns till hands under hela kvällen för att stötta eller peppa vid behov, och jag kan inte nog bjuda in till dessa; kom du också, det kommer att bli magiska energier!

Nytt har också tillkommit i behandlingsväg, då jag adderat hela två nya reikibehandlingar; en för barn & ungdomar, en lite kortare behandling anpassad för de med mindre tid att dröja kvar, samt en för de som genomgår en cancerbehandling just nu – en extra mjuk, snäll & inkännande stund med allt fokus på vila & återhämtning och med ett superpris för att ges möjlighet att kanske kunna komma lite oftare. Båda dessa behandlingar ligger mig extra varmt om hjärtat så tipsa gärna dem vidare om du känner någon som kan vara intresserad av det.

Jag hoppas att allt som sker runtomkring oss inte når alltför djupt in i dig, utan att du har en sfär av lugn & ro allra närmast dig. Är fallet inte så, eller om du känner för att boosta upp dig inför våren och utträdet ut i världen & vardagen igen efter mörkervilan så vet du vart du finner mig – både fysiskt och på distans!

Glöm inte följa mig på Instagram för daglig inspo och din dos av andlighet i vardagen!

Kram M.