Uppdateringar!

Hej,

Nu har det sannerligen gått otroligt lång tid sedan jag uppdaterade här! Mycket har hänt, och mer kommer det bli.

Sedan jag sist skrev här, har jag hunnit med att fördjupa mina reikistudier ytterligare, och utbildat mig till till reiki master-teacher. Detta innebär att jag, förutom att jag byggt på min kunskapsbank, också får lära ut reiki. Till er. Och det har jag redan hunnit göra vid ett flertal, fullbokade tillfällen under våren 2022. Det har varit otroligt givande och även fördjupat min egna reikipraktik ytterligare.

Det finns redan nu möjlighet att boka in sig på höstens kurstillfällen, både steg 1 och steg 2 finns. Självfallet går det bra att gå steg 2 för mig trots att man gått steg 1 för någon annan. Kurserna sträcker sig över en helg, lör – sön, och äger rum i min lokal i utkanten av Örnsköldsvik. Här kan du läsa uppdaterad info om alla reikibehandlingar jag erbjuder, men också om de olika kurserna.

Jag är långledig i sommar då familjen utökas med en hundvalp, så from Kristi Himmel tom 21 augusti är jag ledig. Tider from mån 22 aug är dock redan utlagda för dig som vill boka in något.

Ha en fin sommar och väl mött i höst – jag har en hel del spännande grejor utlagda, så in & boka så att du inte missar något. Begränsat antal platser, du vet…

Varma kramar,

M.