Välkommen 2024!

Varmt välkommen åter till ett nytt år med mig, Malin, som i över 10 års tid nu jobbat för att göra det andliga & enkla mer tillgängligt för oss alla! Jag tror på att försöka leva som man lär, så genom att vara mitt egna utövande troget så hoppas jag kunna inspirera andra att själva hänge sig åt inre arbete. Ifjol körde jag en walkstreak, dvs. att jag gick sammanhängande i 365 dagar (något jag ämnar fortsätta med även detta år), och i år adderar jag meditation till det genom daglig, hängiven praktisering. Såsom läget är nu så märker jag tydligt att det inte bara är jag som har behov av att grunda mig, och vända min uppmärksamhet inåt; mot centrum & Kärnan, och därför lanserar jag nu i vår en meditationscirkel à 7 tillfällen där vi möts mellan februari & april, samma konstellation människor, och mediterar väglett, andas & jobbar oss in mot vårt allra sannaste. Cirkeln kommer att ha en röd tråd, och temat denna vår blir ’Kalibrering’, för att återställa & skapa balans i både kropp, sinne, själ & i våra chakran.

Känner du att detta är något för dig, så finns ännu några platser kvar. Du kan läsa mer här! För dig som inte önskar meditera så regelbundet så kommer det att komma ut vanliga meditationskvällar också, precis som annars,  med olika teman för varje tillfälle. Redan nu finns det planerat för en kring vårdagjämningen där vi ska så de frön som bidat sin tid under vintervilan i fertil jord. Missa inte!

Jag avslutar med att dela en spellista jag gjort enkom för dig som följer mig; en lista som kickstartar året på ett alldeles lämpligt sätt; i din egna takt, till rytmen av ditt egna hjärta. Har du Spotify så hittar du den här.

Nu kör vi, tider för enskilda behandlingar finns ute ända fram till sommaruppehållet, och mer kommer att tillkomma allt eftersom livet tar allt mer bestämda, vakna kliv framåt.

Tills vi möts igen i någon form; ta hand om dig. Minns att i vilan väcks det åter, och att i tystnaden hörs mest.

Kramalin